8 de març, dia internacional de la dona treballadora


 

Amb motiu del dia internacional de la dona treballadora que és el 8 de març, els alumnes de l’ESO han treballat la situació que pateixen els col·lectius discriminats per qualsevol motiu social, racial, geogràfic… Hem intentat identificar tots aquests prejudicis amb els murs d’incomprensió i intolerància que aquesta gent troba dia a dia quan intenta viure i treballar amb dignitat. És per això que el lema que presideix el nostre treball és justament “TRENQUEM MURS”.

Aquesta idea l’hem representada amb un mur vell i ple d’escletxes. És ahí on hem apegat un centenar de fotografies (Una per cada alumne d’ESO) de dones que amb la seua feina i perseverància han anat obrint eixes escletxes, volem sumar-nos a elles en la tasca i que eixe mur s’enderroque per complet.

El mur ha estat construït pels alumnes de 3r d’ESO des de l’àrea de Plàstica i baix la supervisió de la professora Mª Dolores Tortosa Jorques i les fotografies i els escrits de tots els alumnes d’ESO han estat coordinats per la professora Mª Ángeles Felipe Martínez des de les àrees de Castellà i Valencià.