Actes d’acomiadament del curs acadèmic 2012-2013


La presentació de la 21a edició de la revista escolar Crònica, l’exposició dels treballs dels alumnes als corredors del centre, la representació teatral de l’obra Joan el Cendrós a càrrec dels alumnes d’ESO, el Festival de final de curs dels alumnes del 2n cicle de Primària, l’aperitiu per a tots els alumnes del Col·legi organitzat per l’AMPA, el Festival de final de curs dels alumnes del 3r cicle de Primària i el posterior Acte acadèmic de lliurament d’orles als alumnes de 6é per haver acabat l’etapa de Primària, el Festival de final de curs dels alumnes d’Infantil i del 1r cicle de Primària, el lliurament de les notes als alumnes… foren alguns dels actes més importants que es desenvoluparen al nostre Col·legi la setmana del 21 al 25 de juny per a tancar el curs acadèmic 2012-2013, uns actes que foren organitzats pel Claustre de Professors del Col·legi i que comptaren amb la inestimable col·laboració de l’AMPA del Col·legi.

El punt final de tots aquests actes tingué lloc el passat divendres 28 de juny. A les 19:30 hores se celebrà una missa a la Parròquia on ens reunírem els alumnes de la promoció que aquest curs acabava la seua escolaritat obligatòria, els seus pares, el professorat i la Titularitat del Col·legi. Tot seguit es realitzà l’acte acadèmic d’acomiadament d’aquests alumnes, el qual començà amb uns parlaments a càrrec de mossèn Emili Úbeda, Titular del Col·legi, José Viñerta, Director del Col·legi, Susana Llaudes, Presidenta de l’AMPA del Col·legi, i Sara Navarro, representant dels alumnes de la promoció. Després dels parlaments es procedí al lliurament de les orles als alumnes de la promoció i, per acabar aquest acte, es presentà la 9a edició del llibre No us oblidaré, el qual es distribuí als alumnes de la promoció, a la Titularitat, a la Direcció, a l’AMPA i als professors que aquesta promoció d’alumnes han tingut com a tutors al llarg de la seua escolaritat en el centre.

Una vegada acabats els actes de la Parròquia, ens dirigírem al nostre Col·legi per assistir al sopar que havia organitzat l’AMPA. En el pati, alumnes, pares, professorat, Titularitat i membres de l’AMPA ens reunírem amb els alumnes de la promoció que vint-i-cinc anys enrere deixaren el Col·legi i compartírem una agradable vetlada en la qual l’AMPA del Col·legi obsequià amb un detall tant als alumnes de la promoció que aquest curs ha acabat la seua escolaritat com als de la promoció que vint-i-cinc anys enrere deixaren el Col·legi. Per la seua banda, els alumnes dels vint-i-cinc anys, després d’explicar el que havia significar per a ells i continuava significant en les seues vides el Col·legi Parroquial “Sant Antoni Abat”, com a mostra d’agraïment regalaren al Col·legi dos microscopis per al Laboratori de Ciències.

Amb el visionat d’unes presentacions fotogràfiques a càrrec de les dues promocions d’alumnes i amb la música d’una disco-mòbil es tancà aquesta intensa i emotiva jornada.