Adoració Eucaristica, Vespres i Processó de Corpus Christi


A la Parròquia de Canals participarà en l’adoració eucarística que se celebrarà a tot el món de forma simultània aquest diumenge, dia en què l’Església celebra la solemnitat del Corpus Christi. La iniciativa ha estat convocada amb motiu de l’Any de la Fe pel papa Francisco, que presidirà l’adoració des de la basílica de Sant Pere del Vaticà, de 17 a 18 hores.

A les 18 h., Igual que succeirà en diòcesis dels cinc continents, se celebrarà l’adoració a la Parròquia “Sant Antoni Abat” de Canals.

Les intencions per les quals, units al Papa, resaran en totes les diòcesis del món a la mateixa hora són: “una” ad intra ‘de l’Església: que l’Església siga més santa, més pura, i que els cristians siguem expressió del amor i de la misericòrdia del Senyor, i després una “ad extra ‘, que és molt estimada pel Sant Pare: hem de mirar a les persones que pateixen i anar a les perifèries existencials”, segons ha explicat aquesta setmana en roda de premsa el arquebisbe monsenyor Rino Fisichella, president del Pontifici Consell per a la Nova Evangelització.

És la primera vegada en la història de l’Església Catòlica que se celebra simultàniament l’adoració eucarística en tots els països del món. La iniciativa, que forma part de l’Any de la Fe convocat per Benet XVI, té la finalitat d ‘”intensificar la celebració de la fe en la litúrgia, i de manera particular en l’Eucaristia”, segons un comunicat del citat dicasteri romà, té la finalitat d ‘”intensificar la celebració de la fe en la litúrgia, i de manera particular en l’Eucaristia”, segons un comunicat del citat dicasteri romà.

La Parròquia de Sant Antoni Abat de Canals realitzarà este acte a les 18’00 h., A les 19’00 h. es resaran les Vespres i, a continuació, la Processó amb la Custòdia acompanyada pels fidels.