Alumnes de 3er de ESO en “Te toca” d’Antena 3


HOLA A TOTS
Som els alumnes de tercer d’ESO del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat de Canals i hem sigut seleccionats per a participar en el concurs Te Toca d’Antena 3 (millorar l’ambient escolar). Hem gravat un vídeo en el qual expliquem (el temps és un minut i mig per a tots) el nostre projecte. És un projecte treballat des del Departament d’Humanitats que consisteix en estudiar i treballar el temari de Geografia d’una  altra manera i des d’una altra perspectiva. Som el participant 600 i podeu imaginar la il·lusió que tenim.

Passeu-ho a tota la gent que pugueu i que a la seua vegada ho passen i més i més i més…
Moltíssimes gràcies.

PER FAVOR…. ENTREU A AQUESTA WEB I VOTEU (TEN POINTS, DIEZ PUNTITOS) A L’ESTRELETA MÉS CAP A LA DRETA.

Cal fer el següent:

1) Entreu a la següent web

http://www.antena3.com/tetoca/participantes/peticion-mundo-adulto_2013042600216.html

2) Busqueu cap avall amb el ratolí el “Participante 600”. Allí veureu una imatge de Lucía Cardonacongelada del fred que fa.

3) Punxeu damunt l’estreleta que estiga més cap a la dreta de les que eixen baix del video (10 punts, màxima puntuació). Si teniu temps podeu veure el vídeo. És el millor així que no voteu menys de 10 punts.

4) Per si de cas punxeu de nou a l’estreleta fins que ixca un missatge que diga que sols es pot votar una vegada al dia. Així que demà torneu a votar.

AVÍS: Podeu votar una vegada per cada ordinador. Si en teniu 10 ordinadors, caldria votar cada dia una vegada en cada ordinador.

Hem d’arribar als 15000-20000 PUNTS COM A MÍNIM.
Així que “A votar”