Alumnes seleccionats per al Premi Sambori 2013

Sambori-vl

Un any més, el nostre Col·legi participa en el Premi Sambori en les categories de Primer i Segon Cicle d’ESO. Ja hem celebrat la Primera Fase del concurs, la fase Centres. En aquesta fase han participat tot l’alumnat d’ESO del Col·legi i han resultat guanyadors els treballs dels alumnes Anna Ibáñez Vidal (1r ESO), Sergio Polop Díez (2n ESO), Blanca Ferrando Sánchez (4t ESO) i Alba Mompó Bellver (4t ESO). Felicitats a tots quatre!

Els treballs d’aquests alumnes passen ara a la Segona Fase del concurs, la fase Trobada, on concursaran amb els treballs dels alumnes de tots els centres participants de la comarca de La Costera. A veure si hi ha sort i aconseguim guanyar algun premi!

El Premi Sambori, que aquest any celebra la seua 15a edició, és un concurs de literatura en valencià que té la finalitat de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escolar, i està adreçat a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d’Idiomes.

Des del Col·legi volem agrair l’esforç de tots els alumnes i professors que han participat, així com encoratjar-los perquè continuen treballant i participant en aquest i altres concursos escolars.