Alumnes seleccionats per al Premi Sambori 2014


Un any més, el nostre Col·legi està participant en el Premi Sambori, ja no sols en les categories de Primer i Segon Cicle d’ESO com venia sent costum, sinó que enguany també participem en les categories de Primer i Segon Cicle de Primària.

Ja hem celebrat la Primera Fase del concurs, la fase Centres. En aquesta fase han participat tot l’alumnat del Primer i Segon Cicle de Primària i tot l’alumat de l’etapa d’ESO del Col·legi i han resultat seleccionats els treballs dels alumnes Claudia Conejero Micó (2n Primària), Blanca Perales Felipe (2n Primària), Susana Miñarro Llaudes (3r Primària), Paula Llaudes Micó (4t Primària), Joan Sánchez Montell (1r ESO), Anna Ibáñez Vidal (2n ESO), Conxa Alzamora Cuenca (4t ESO) i Belén Juan Ferrer (4t ESO). Enhorabona i felicitats a tots ells!

Els treballs d’aquests alumnes passen ara a la Segona Fase del concurs, la fase Trobada, on concursaran amb els treballs dels alumnes de tots els centres participants de la comarca de La Costera. A veure si hi ha sort i, com també ve sent ja tradició, aconseguim guanyar algun premi!

El Premi Sambori, que aquest any celebra la seua 16a edició, és un concurs de literatura en valencià que té la finalitat de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escolar, i està adreçat a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d’Idiomes.

Des del Col·legi volem agrair l’esforç de tots els alumnes que han participat en el concurs i el dels professors que l’han promocionat, així com encoratjar-los perquè continuen treballant i participant en aquest i altres concursos escolars.