Anna Ibáñez Vidal, guanyadora del Premi Sambori


El passat dissabte 25 de maig es lliuraren els Premi Sambori de literatura en valencià en un acte que tingué lloc al Paranimf de la Universitat d’Alacant. En aquest acte, l’alumna del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat Anna Ibáñez Vidal, de 1r ESO, fou guardonada amb el Primer Premi, en la categoria de Primer Cicle d’ESO entre tots els alumnes participants de la Comunitat Valenciana, per la seua obra Aulos.

Aquests guardons corresponen a la tercera i última fase del concurs, la fase País. Cal recordar que el Premi Sambori consta de tres fases: la fase Centres, on se seleccionen els dos millors treballs dels alumnes de cada cicle dels centres participants; la fase Trobada, on són guardonats els tres millors treballs de cada cicle entre tots els treballs seleccionats de la comarca de la Costera i la Canal; i la fase País, on són premiats els tres millors treballs de cada cicle entre tots els alumnes de la Comunitat Valenciana premiats en la fase anterior.

L’acte de lliurament començà amb la benvinguda als guardonats i els seus acompanyants per part d’un grup de tabalets i dolçaines. Una vegada a l’interior del Paranimf de la Universitat, es procedí al lliurament dels premis de les distintes categories en un divertit acte on també es rendí un homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés. Després del dinar, tingueren lloc unes exposicions i una representació teatral amb la qual es tancava aquesta jornada.

Representants de l’Equip Directiu i del professorat de l’etapa de Secundària del Col·legi vam acudir a Alacant i acompanyàrem la nostra alumna i els seus familiars en un moment tan bonic i important per a ella. Cal dir que Anna estigué molt ben acompanyada pels seus pares, per la seua germaneta, per la seua àvia, per sa tia i per una companya de classe.

Una vegada més, la Titularitat, l’Equip Directiu i el Claustre de Professors del Col·legi volem donar-li l’ENHORABONA a Anna, i fer-la extensiva a la seua família.