Benedicció del cuadre de Sant Josemaria

escora-vl

El matí del Dissabte 8 de Desembre, a la Missa Solemne de la Parròquia, a la Festa de la Purissima, s’ha beneït el quadre de sant Josemaria Escrivà de Balaguer que, a partir d’ara, es podrà venerar a la Capella de Sant Josep del Temple parroquial.

Han concelebrat l’Eucaristia D. José M ª Ibáñez Boils, sacerdot de la Prelatura encarregat de l’atenció espiritual dels fidels de l’Opus Dei de Canals i pobles propers i D. Emilio Úbeda Botella, Rector-Arxiprest de Canals.

En la seua homilia, el Rector, ha destacat la vinculació històrica de l’Obra amb el poble de Canals i ha indicat que els Sants són exposats, per a la seua veneració a les Esglésies, perquè ens recorden que formem part de l’Església que peregrina a la terra però que estem units a la del cel. D’altra banda, ha dit, que els sants són per a nosaltres models en el seguiment de Crist, Únic Mestre, i intercessors davant Déu que ajuden a l’Església terrenal.

El quadre, que ha estat beneït per D. Jose Maria, representa el fundador i al fons s’aprecia la Parròquia de Sant Antoni Abat de Canals localitat que ha acollit la presència de la Prelatura durant més de cinquanta anys a través de “Escora”.

Benedicció del cuadre de Sant Josemaria