Campament Juniors 2013


El passat Dissabte 27 de Juliol, els xiquets i xiquetes dels Juniors Tau de Canals iniciarem una nova aventura per a ajudar a Tadeo Jones a trobar un gran tresor. Aquesta aventura els dugué cap a Alta-Lai (Conca), on iniciarem un nou campament.

L’inici d’aquesta aventura era intrigant, tots desitjàvem trobar-nos amb aquest gran tresor i dia a dia intentarem fer el possible per aconseguir-lo.

Un no parar… a totes hores teniem activitats per a fer, i cada dia trobaven una nova part del tresor, a la nit, ens creuavem amb una dona que deia que els conduiria cap al tresor. Aquestes foren: Sara, Judith, Ruth i Noemí, Isabel, La Samaritana i María, de les quals aprenguerem moltes coses.

Finalment desprès de tantes dies en busca del tresor i no trobar res, ens n’adonarem que l’haviem trobat dia a dia, el tinguerem davant tantes voltes que no aconseguirem veure’l. Fora de les coses grans, brillants, de valor… no hi ha millor tresor que conèixer a totes aquestes dones i saber que el Senyor sempre ens il·luminarà el nostre camí com ha fet amb el Centre Juniors Tau de Canals al llarg d’aquestes 7 dies de Campament.

Aquesta va ser l’aventura dels Juniors Tau de Canals, una aventura que no ha fet més que començar i donar forces i ànims per a començar el curs que ve… De segur que xiquets i xiquetes han disfrutat, i tot això no es més que gràcies al treball i sacrifici dels Pares i Mares, els quals han permés, en temps tan complicats en els que estem, que els seus fills i filles puguen disfrutar d’aquestes dies i de compartir-ho amb altres xiquets i xiquetes que realment volen aconseguir seguir un Estil de Vida, ser un vertader Juniors.

Per el que fa als Educadors, Educadores, Monitors i Monitores… és un plaer realitzar aquest tipus d’activitats, de traure un somriure de cada xiquet i xiqueta en cada matí, en cada moment del dia…i de fer que tots ells, aprenguen coses noves en cada activitat, en cada reunió d’equip, en cada oració…

Vos esperem el proper curs!!
Moltes gràcies per fer açò possible…. SEMPRE UNITS!