Campament Juniors

juniors-vl

El passat diumenge 5 d’agost aplegaren els Juniors de Canals al voltant de les 6:30 h a la plaça del mercat, després de gaudir del campament a Navalón a la zona d’acampada “Mare de Déu de la Salut”.

Aquest campament ha sigut definit per educadors i xiquets com: “Inoblidable”, “Especial”, “Únic”, “Espectacular”, la qual cosa ens ompli d’orgull i satisfacció, ja que tot el treballat veu els fruits.

El campament ha tingut una durada de 7 dies, començàrem amb l’Eucaristia d’Enviement ací a la Parròquia de Canals el diumenge 29 i l’acavàrem amb la Eucaristia al campament per a donar fí de la millor manera que els cristians sabem fer.

Moltes han sigut les activitats realitzades al campament entre tallers, jocs, dinàmiques i reunions d’equip… Totes elles enfocades a buscar la recepta d’un màgnific pastís, un pastís que habia d’agradar a tot el món. Aquest passtís era l’humanitat que Déu ens demana que fem, i els ingredients: la fé, la força de l’Esperit Sant, la força de l’Oració… Amb aquest campament donem inici a un nou curs que començarà molt prompte.

Des d’ací sacerdots i educadors volem donar les gràcies a tots els pares que han confiat amb nosaltres per deixar-nos als seus fills, i als xiquets perqué sense ells res havera sigut possible.

Fins l’inici de curs.

Fes clic per veure les fotos a l’àlbum de picassa

o a l’àlbum de Facebook