Càritas i confirmació


Aquestes ultimes setmanes, des de la catequesi de confirmació i arropats per tot l’equip de Càritas, hem programat una activitat on els nostres confirmants han pogut comprovar el treball dut a terme des de Càritas en Canals.

Separats per grups, han acudit amb els seus catequistes al local de Càritas, on els responsables ens han explicat el funcionament que te aquesta part de la nostra parròquia i que treballa per la gent més desfavorida. La caritat com a norma del seu bon fer, ha estat una de les característiques que més els ha arribat als nostres xiquets. La majoria d’ells s’han sorprès del treball que els nostres companys de Càritas duen a terme, tot desinteressadament i amb un nomina pagada amb estima, la moneda més apreciada pels cristians. Desprès de totes les explicacions i preguntes fetes pels nostres xavals, l’activitat ha continuant el diumenge següent, on han pogut participar a les ofrenes, cadascun d’ells aportant aliments, sobre tot llet a petició dels responsables de Càritas.

Ha estat una activitat molt enriquidora per als xavals, perquè han pogut conèixer de primera ma tota la llavor que desenvolupen la gent col·laboradora en aquesta organització, però a més, han pogut conèixer una realitat, que per a molts d’ells se’ls queda llunyana, però que la tenim a les portes de casa.

Des del grup de Confirmació volem agrair una vegada més a Càritas, l’acolliment desinteressat que ens han prestat, acudint en un horari un poc especial, per poder presentar el seu projecte pel que tant treballen, i com no, agrair la tasca que fan cada dia pels nostres germans més necessitats i que fan de tot cor. Gràcies a tot l’equip i esperem que aquesta activitat puga repetir-se any darrere any.