Coleolimpiades 2014


El passat divendres dia 11 d’abril, es va celebrar a l’ Estadi del Túria de la ciutat de València les “IV Coleolimpiades dels Col·legis Diocesans”. En aquesta edició participaren al voltant de 1700 alumnes dels 52 centres de la diòcesi. L’objectiu de l’activitat era: compartir un dia de convivència i esport amb els alumnes que estudien en col·legis que tenen el nostre ideari.

Amb anterioritat , durant tres setmanes, en les classes d’ Educació Física els alumnes s’havien estat exercitant en la pràctica de les diferents modalitats esportives i la importància que suposa per a la salut i l’educació,  la pràctica de  l’esport, la participació i la convivència. Ja des de Canals eixírem amb el col·legi La Immaculada de Xàtiva , amb qui compartírem autobús i la relació entre els dos col·legis va ser molt bona , encetant-se unes noves amistats entre l’alumnat.

S’iniciaren les activitats de manera conjunta realitzant unes marxes i exercicis per a escalfar i posteriorment, quan ja estaven dividits en grups, la competició pròpiament dita. Hi havia proves en les que participaren tots, com la del bot de longitud  en la que destacaren alumnes com Mario, Francesc Lluis… ; en la prova de llançament de pes , que era d’un baló medicinal, destacaren alumnes com José Ramón ; en les proves de velocitat, aconseguírem guanyar en diferents tandes destacant: Samuel, José Ramón, Francesc, Clara, Sergio… L’única prova en la que va participar una representació de cada Centre fou la de relleus, i el nostre relleu format per Claudia, Noel, Erika i Francesc, van aconseguir el segon lloc.

Després de dinar tots els alumnes participaren en una coreografia d’aeròbic i després de lliurar els premis i regals, tornàrem a casa.