Convivència d’educadors de la Zona Interior

Jun-vl

El passat cap de setmana, la Zona Interior va celebrar la Convivència d’Educadors a l’alberg Granja Escola Mariola (Bocairent), primera activitat general del curs on van participar 35 educadors. Estiguérem presentes tots els Centres que formem la Zona: Ara i Ací, San Gil, Corimbo, Axenia, Èxode i TAU. A més, comptarem en la mesura del possible amb la presència del nostre Consiliari de Zona, Don Germán Oltra, qui va participar en les activitats i ens va acompanyar durant alguns dies.

L’ambientació de la convivència anava dirigida a “Alícia al País de les Meravelles”. Pels educadors nous que hi ha a la zona, es va veure la necessitat de treballar el pas de Monitor a Educador: les pors, els inconvenients, la motivació … i sobretot aquest SÍ de l’Educador comparat amb el SÍ de Maria.

El temps no és que ens va acompanyar molt, però l’acollida de l’alberg i el bon ambient que es va respirar durant aquests 3 dies, van fer que totes les activitats, oracions, dinàmiques, Eucaristia… preparades per cada Centre, sortís com estava previst.

I des d’ací, donar les gràcies a tots el que van participar, i als que no (que tinguem una altra oportunitat de fer-ho), va ser un cap de setmana especial i fructífer per a tots els que vam estar. Però ara tots els partícips tenim un paper important: transmetre a la resta d’Educadors dels nostres Centres que estem enviats a Evangelitzar i a treballar per un món nou, tot això, oblidant-nos de les nostres pors i mai perdent l’esperança.

Convivència d’educadors de la Zona Interior