Convivència Juniors


Durant les vacances de Pasqua, els dies 4, 5 i 6 d’abril, els Juniors de Canals férem la convivència com cada any, però aquesta vegada sent diferent, tant per haver coincidit amb les vacances, i per haver sigut tres els dies que passarem a l’alberg de Casa Blanca (Xàtiva).

En aquesta convivència, vam acompanyar a Phineas i Ferb. Aquestos tenien la missió de trobar una màquina i necessitaven la nostra ajuda, ja que Doofenshmirtz els ho impedia. Allí, també es trobaven la germana de Phineas i Ferb, Candace, la qual alguna vegada va intentar enganyar-nos, però no ho va aconseguir. També teníem l’ajuda de les amigues dels dos protagonistes del jocs, és a dir, comptàvem amb Isabella i la seua colla d’exploradores.

Després de molts intents, vam aconseguir el que buscàvem, vam trobar la màquina, però aquesta no funcionava, necessitàvem alguna substancia que la fera funcionar. Al dia següent ho aconseguirem i aquesta es posà en marxa. La màquina de Phineas i Ferb tenia dins d’ella un gran missatge, i projectà unes imatges en les quals vam poder veure que tots junts, com a un gran equip, podem fer moltes coses. Coses tan simples i a la vegada meravelloses que poden canviar la vida d’una persona, o inclús la vida d’un xiquet que ens està demanant ajuda simplement amb la seua mirada. No tenim que quedar-nos quiets, si no que tenim que actuar.

Després de tanta dinàmica, reflexions i oracions, vam donar per acabada aquesta convivència amb l’Eucaristia que allí mateix vam celebrar.

Esperem que aquesta haja sigut una experiència única i inoblidable per a tots els xiquets dels Juniors Tau.

Vos esperem el proper dissabte!!