Dos alumnes del Col·legi Parroquial “Sant Antoni Abat” han resultat guardonades en el Premi Sambori de literatura en valencià


Una vegada més, els nostres alumnes de Secundària ens han donat una gran alegria ja que els treballs de les alumnes Anna Ibáñez Vidal (1r ESO) i Alba Mompó Bellver (4t ESO) han sigut guardonats en el Premi Sambori de literatura en valencià.

Tal i com vam informar a mitjans del mes de febrer, els treballs d’aquestes alumnes foren seleccionats en la Primera Fase del concurs, la fase Centres, i passaren a la Segona Fase del concurs, la fase Trobada, on han hagut de concursar amb els treballs dels alumnes seleccionats de tots els centres participants de la comarca de La Costera.

I un any més (i ja en van uns quants) en aquesta fase han resultat guardonats treballs d’alumnes d’ESO del nostre Col·legi. En concret, Alba Mompó Bellver ha rebut el 1r Premi en la categoria de Segon Cicle d’ESO per la seua obra Temps de lluita, mentres que Anna Ibáñez Vidal ha rebut el 2n Premi en la categoria de Primer Cicle d’ESO per la seua obra Aulos.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el proper divendres 19 d’abril, a les 19:30, a l’Auditori Municipal de Genovés, població que enguany acull la XXIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Costera. A l’igual que en anteriors ocasions, representants de l’Equip Directiu i del professorat de l’etapa de Secundària del Col·legi acudirem a l’esmentat acte per tal d’acompanyar les nostres alumnes i els seus familiars en un moment tan bonic i important per a elles.

Des d’ací, la Titularitat, l’Equip Directiu i el Claustre de Professors del Col·legi volem donar-los l’ENHORABONA a Alba i a Anna, així com fer-la extensiva als seus pares i a les seues famílies. També volem agrair l’esforç de tots els alumnes i professors que han participat, així com encoratjar-los perquè continuen treballant i participant en aquest i altres concursos o projectes escolars.