El Mercadet Solidari


El Mercadet solidari d’enguany és el que fa vint i compta amb la col·laboració de l’IES Francesc Gil i el Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat, ambdós de Canals.

El proper divendres 11 d’abril ens reunirem els alumnes de quart d’ESO i primer de Batxillerat de l’assignatura de Religió d’aquestos centres i estarem des de les 8’00 del matí fins les 14’00 hores aproximadament, al carrer Mestre Serrano (junt a l’ONCE). Muntarem tres paradetes  amb els articles recollits, els diferents donatius rebuts, i pastissos, empanades, coques… que faran en les nostres cases; tot això ho posarem a la venda amb l’objectiu de recaptar els màxims beneficis possibles per als DISCAPACITATS FÍSICS I PSÍQUICS DE CANALS (ACADEFI i ASCADIS), CÁRITAS-CANALS i L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER-CANALS.

També els/les alumnes ens repartirem per tot Canals amb vidrioles folrades amb el logotip del mercadet demanant per als destinataris dels donatius.

El resultat del Mercadet Solidari és la suma de molt de treball no sols d’eixe dia sinó també de tot el previ i del posterior. Ja es pot participar  perquè al comerços de Canals hem deixat una vidriola i un cartell anunciador. Tota ajuda és agraïda i de segur redunda en totes les cases perquè d’una manera o d’una altra a tots ens “toca” de prop alguna de les associacions beneficiàries.

ÚLTIMES RECAPTACIONS:

2013:   2324€

2012:   2300€

2011:   2501€

2010:   2400€

ELS ESPEREM EL PROPER DIVENDRES 11 D’ABRIL I MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT.