Els joves tornen de Taizé amb les piles carregades

taize

Tan sols han passat uns dies des de que els joves de la nostra parròquia tornaren de Taizé. Han compartit durant tota una setmana moltíssimes experiències amb altres joves de la parròquia de Sant Jaume d’Algemesí i de la parròquia de Guadassuar i, a més, amb moltíssims joves alemanys, francesos, italians, etc. Sense cap dubte, una experiència molt enriquidora per a tots ells que els ha carregat de forces per a la confirmació que celebraran en unes setmanes o el proper curs.

Sense cap dubte, han viscut aquesta Pasqua d’una manera molt especial, s’han trobat amb el Crist ressuscitat i, com els apòstols en la primera Pasqua, ells també han sigut Crists ressuscitat per a altres i ara tenen moltes coses per fer. Esperem que aquesta experiència que Déu els ha regalat no quede en no res, que aprofiten el que s’ha sembrat als seus cors, que ho cuiden i que aconseguisquen que cresca aquest encontre.

Com va dir el papa Juan Pablo II quan va estar a Taizé, “se passa per Taizé com se passa junt a una font. El viatger es deté, beu i continua la seua ruta”.  Així els nostres joves s’han parat i ara, després de beure, han tornat a les piles carregades i preparats per a contagiar-nos de tot el que han viscut.