Entrega del Credo

Ahir, 11 de maig i com a preludi del que serà la propera setmana, els nostres joves de segon de confirmació van ocupar els primers bancs de la nostra església per a rebre de mans de Mossén Emili el Credo. Aquesta celebració forma part dels actes que el curs de segon de confirmació tenen durant el seu últim any de catequesis. La entrega del Credo a aquestos joves és el símbol de totes les creences catòliques, més que una oració per a nosaltres els cristians és la manifestació de la nostra fe, que reben abans de ser confirmats. Amb aquest acte, els nostre joves, amb alegría, diuen “Si” a la fe cristiana, diuen “Si” a Déu perquè existeix, i diuen “Sí” a l’estima de Déu i dels homes.

Acompanyats dels seus catequistes, dels seus companys de primer, dels familiars i els assistents a la celebració, van gaudir d’una eucaristia molt senzilla, preparada per ells i els seus catequistes, on també van celebrar el dia de L’Ascensió i la Mare de Déu dels Desamparats, patrona dels valencians.

Un any més, aquestos joves, emprenen la recta final. Aquesta setmana serà de preparatius per al dia de la seua confirmació; una setmana de nervis, de coses a fer, de preparar-se interiorment, perquè el proper cap de setmana el tenen ple d’activitats, culminant en diumenge pròxim que seran confirmats.