Entrega del Parenostre

confirmació-vl1

De nou avui diumenge, 9 de desembre, el grup de confirmació de la nostra parròquia ha estat de celebració important. Hem celebrat tots junts el segon diumenge d’Advent i hem acompanyat als confirmandos de segon any a rebre el Pare Nostre, de mans de Mossen Emili, i acompanyats pels seus catequistes, com un simbol molt important per als cristians, donat que és l’oració que Jesús ens va regalar, i que els nostres joves sentent com tant propera a d’ells.

La Missa de les 12 del matí, s’ha convertit en una celebració plena de goig i alegría, la que proporciona la joventut, que sentats als primers bancs de la nostra Esglèsia, han seguit amb satisfacció la celebració en la qeu eren protagonistes. Mossén Emili els ha dedicat bona part del sermó, advertint-los que entre mans tenen el futur de la nostra comunitat cristiana, que está en mans d’ells i tots nosaltres cambiar-la i fer-la més interior, més acollidora, i fent-los particeps de que ells son ara, el present de l’Església. Els ha advertit a d’ells i a tots els que els hem acompanyats que la societat en la que vivim necessita un cambi, que tenim a les nostres mans, i que amb la colaboració de tots és posible, encara que siga a dossis menudes, en accions xicotetes, és posible una societat diferent, més humanitaria i més solidaria.

La veritat que el comportament d’aquestos joves ha estat exemplar, i la visió de l’Esglèsia repleta de joventut alegra la celebració, aquesta i totes en les que participen. Confiem i preguem, per ells, i perque puguen seguir el camí del canvi, que estem necessitant.

Entrega del Parenostre 2012