Et necessitem: seguim amb la restauració del Cine Patronato


Hem iniciat una nova manera per a recaptar fons per a portar endavant la restauració del Cine Patronato de Canals. Et donem l’oportunitat per a poder col·laborar amb esta restauració que s’està portant endavant, i que l’hem de portar endavant entre tots, com una cosa nostra que és.

L’objectiu és recuperar el lloc que per a molts  de nosaltres o dels nostres familiars més majors ha sigut un lloc de reunions, celebracions, actuacions, espectacles… És un lloc que reuneix part de la historia i de la vida dels nostres familiars i també de molts de nosaltres.

El Cine Patronato va ser tancat fa 25 anys, des d’aleshores no ha hagut cap tipus de manteniment i per això la talla ja no està, ni tampoc les butaques. Pretenem tornar a este espai públic dels anys 50 l’esplendor que en eixe temps tenia.

El nostre principal repte és la coberta, les goteres, per la qual cosa és urgent la restauració integral. Açò formaria part de la primera fase “consolidació de l’estructura”. En posteriors fases volem adequar l’edifici a les necessitats actuals, eliminar humectats, pintura, instal·lació elèctrica, etc. I en una ultima fase el nostre objectiu és el de recuperar el pati de butaques.

Per a aconseguir-ho necessitem la participació de tots i per això s’ha portat a terme una iniciativa diferent a tot el que s’ha fet fins ara. Podeu entrar a http://www.lanzanos.com/proyectos/restauracion-cine-patronato-canals/ i deixar la vostra participació totalment voluntària.

Moltes gràcies, perquè el Cine Patronato és de tots i el gaudirem tots junts.