Festival de Nadales

Nadales-vl

Hui, dia 27 de desembre, ha tingut lloc en el Centre Cultural Calixte III el Festival de Nadal en el que han participat els xiquets i xiquetes de la Catequesi d’Infància, dels Juniors, monitors, educadors, catequistes… I fins i tot Mn. Emili.

Tenint com a fil conductor una història sempre actual, han anant actuant per grups. Han sigut interpretacions, coreografies… amb nadales de sempre i d’ara que han fet que l’auditori quasi fins la bandera haja gaudit d’un temps amb rialles assegurades.

Quasi res els personatges!… Amb fam i un sopar esperat i que mai arriba… Trucades al timbre de la porta… Uns iaios un tant extravagants i desmaiats… Uns fills tan preocupats per les formes que… I uns xiquets… Ai mare els xiquets… I se m’oblidava: la tia. No parlava ni res…

Bé, no val a contar-ho tot que si no després tot se sap.

Hi haurà una nova oportunitat de disfrutar amb aquest festival. Serà el proper dissabte, dia 29 de desembre, a les 20’00 hores en el Centre Cultural Calixte III.

Encara queden entrades, però no s’encanteu que igual s’acaben. Podeu comprar-les al despatx parroquial i també en la taquilla del centre abans de l’actuació.

I recordeu… Junts, fem parròquia. BON NADAL i UN PRÒSPER ANY NOU!

Teatre de Nadal 2012