NOUS MILITANTS D’ACCIÓ CATÒLICA GENERAL


El dissabte 17 de maig, en la parròquia de Sant Antoni Abat, de Canals, ha tingut lloc el pas a la militància de vuit nous membres d’Acció Catòlica General, que han estat acompanyats dels seus familiars, dels seus acompanyants en la formació, així com de la President Diocesana d’Acció Catòlica General, Dª Empare Estellés, i del Consiliari Diocesà, el Rnd. D. Juan Manuel Llopis.

L’acte ha tingut lloc durant la celebració de l’Eucaristia, presidida pel rector, el Rnd. D. Emilio Úbeda, i concelebrada pel Consiliari Diocesà, en la qual també s’ha lliurat el Credo als joves de la parròquia que en breu rebran el Sagrament de la Confirmació.

Després de la professió de fe, Dª Empare Estellés ha indicat que els nous membres «durant el temps de formació en el grup han descobert, conegut i estimat al Déu Pare que se’ns ha revelat en Jesús, el seu Fill. Avui, amb la força de l’Esperit Sant, volen assumir el compromís de ser i sentir-se col·laboradors seus, en el si de la seua Església, per a continuar la tasca evangelitzadora en la parròquia, des de l’Acció Catòlica General. I així ho van a manifestar ara públicament».

Per a concloure el moment del pas a la militància, després d’una oració conjunta per part dels nous militants, el Consiliari Diocesà ha acollit el seu compromís envers l’Església que peregrina a València.