Homenatge als mestres jubilats de Canals


El passat dijous 17 d’octubre, tingué lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Canals l’homenatge i el reconeixement als mestres que s’han jubilat al llarg del curs 2012-2013 en els centres educatius de Canals. En aquest acte, presidit per l’Alcalde, En Ricardo Cardona, i per la Regidora d’Educació, Na Teresa Mollà, tres docents reberen un detall i un pergamí commemoratiu com a reconeixement per la important tasca que han desenvolupat durant dècades a favor dels alumnes de Canals.

Fou un acte molt bonic en el qual els mestres homenatjats, entre els quals es trobava la nostra companya Magdalena Real Pla, estigueren acompanyats pels seus familiars, amics i companys, i on reberen les afectuoses paraules dels directors dels seus centres respectius.

Des del nostre Col·legi volem donar l’enhorabona a Magda per aquesta distinció que li ha fet l’Ajuntament de Canals, així com reiterar-li el nostre agraïment pel gran treball que durant tants anys ha realitzat en el centre, desitjant-li que gaudisca plenament aquesta nova etapa de la seua vida.

ENHORABONA, MAGDA, I MOLTES GRÀCIES