Inici de curs d’Infància, Juniors i Confirmació

bener-inici-de-curs-vl1

Aquest cap de setmana van ser dies de començaments, el divendres es van iniciar les catequesi de confirmació en què els joves aniran adquirint uns coneixements per així, quan arribe el dia de la confirmació de la fe, estiguen preparats per rebre novament la gràcia de l’Esperit Sant .

També aquest dissabte el segon curs d’Infància i els Juniors de Canals van començar aquest nou curs 2012-2013. Va ser un dia de trobada per a tots aquells nens que ja venien d’altres anys als Juniors i a l’hora, de benvinguda per a tots aquells que han començat aquest curs.

Tots els catequistes, monitors i educadors es van presentar als xiquets i després tots ells es van dividir depenent de l’etapa a la qual pertanyen. Van fer dinàmiques de presentació, danses, jocs, etc.

La vesprada va finalitzar com cada vesprada de dissabte amb una Eucaristia, en la qual es van trobar els xiquets d’infància que aquest curs prendran la 1 ª Comunió i els Juniors.

Si no vas vindre aquest dissabte als Juniors … T’ESPEREM, encara estàs a temps! Prova, veuràs que bé t’ho passes i que voldràs repetir!