Jesucristo Superstar


El passat dimarts 26 de març els alumnes de primer i segon d’ESO del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat, van representar l’òpera rock “Jesucristo Superstar” al Centre Cultural Calixte III de Canals.

La representació va consistir en la posada en escena de quinze cançons incidint en els moments previs i en la mort i resurrecció de Jesús.

Els nostres alumnes l’han estat preparant al llarg del segon trimestre amb molta il·lusió, però també amb molts nervis perquè per a ells era molta la responsabilitat i les ganes de fer-ho bé i d’agradar.

L’actuació va ser tot un èxit; el Centre Cultural estava ple, de gom a gom, i les interpretacions van estar al nivell que s’esperava, o més.

Els objectius d’aquesta activitat s’han complit del tot: els alumnes han treballat, han gaudit i han experimentat noves sensacions; la relació i la convivència entre ells també ha sigut bona i diferent i el cuc de la interpretació potser haja picat a algú.

A més, ha servit per ajudar a xiquets necessitats perquè la recaptació ha estat destinada a Cáritas Internacional, concretament Perú.

Des d’ací volem donar-los l’enhorabona a tots els xiquets/es que han participat en aquesta bonica activitat.