Jornada deportiva i solidaria


El Fem Bàsquet Canals en col·laboració amb CÀRITAS de la parròquia de Canals ha organitzar per a la vesprada del dissabte 16 de març una série de partits amistosos per tal d’arreplegar menjar/beguda per a les famílies i persones més necessitades de Canals.

A les 16h hi hauran tres partits i altres dos a les 17:30h, on jugaran babies, prebenjamins, benjamins, alevins i infantils. Aquestos partits amistosos seran amb rivals de pobles de la contornada, que també han volgut participar en esta proposta.

Més tard, per a finalitzar, volem fer un partit OBERT PER A QUALSEVOL QUE VULLGA PARTICIPAR. L’equip Júnior (invicte enguany) serà l’amfitrió. Convidem a tots els que vos agrade l’esport de la cistella a vindre i jugar -encara que siguen 5 minuts- aquest partit exhibició. Dona igual tenir 20 o 50 anys, mentres apetixca ficar-se de curt i suar una estona, tot el món serà benvingut.

La intenció, a més de la vessant esportiva i el voler passar-ho bé, és ser un reclam per a jugadors, familiars, amics i curiosos de Canals i rodalia, per tal de que aporten el que puguen a aquesta jornada solidària.

Aliments i begudes de caducitat llarga i primera necessitat:
– Conserves, arrós, pasta…
– Llet (important), sucs, oli…

La recollida serà principalment eixa vesprada del dissabte dia 16. Però, si algú pensa que no podrà acudir eixe dia, pot dur-ho al pavelló les vesprades de dilluns, dimarts, dijous i divendres. COL·LABORA!!!