Lliurament dels premis Sambori


El passat divendres 19 d’abril es lliuraren els Premi Sambori de literatura en valencià de la Costera i la Canal. L’acte tingué lloc a l’Auditori Municipal de Genovés, població que enguany acull la XXIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Costera i la Canal, i en ell foren guardonades les alumnes del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat Alba Mompó Bellver (queobtingué el 1r Premi en la categoria de Segon Cicle d’ESO per la seua obra Temps de lluita) i Anna Ibáñez Vidal (que aconseguí el 2n Premi en la categoria de Primer Cicle d’ESO per la seua obra Aulos).

Representants de l’Equip Directiu i del professorat de l’etapa de Secundària del Col·legi vam acudir a l’esmentat acte i acompanyàrem les nostres alumnes i els seus familiars en un moment tan bonic i important per a elles.

Es donà la circumstància que Alba no pugué assistir a l’acte perquè s’hi trobava de viatge de final curs a Roma, però sí acudiren sa mare i la seua germana, i fou sa mare qui recollí el guardó en el seu nom. Per la seua banda, Anna estigué ben acompanyada pels seus pares, per la seua germaneta i per una companya de classe.

Una vegada més, la Titularitat, l’Equip Directiu i el Claustre de Professors del Col·legi volem donar-los l’ENHORABONA a Alba i a Anna, i fer-la extensiva a les seues famílies.