Mercadet Solidari 2014


El Mercadet solidari celebrat ahir 11 d’abril i organitzat pel Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat i l’lES Francesc Gil, ambdós de Canals, ha sigut el que fa vint i tot un èxit.

Ahir ens vam reunir els alumnes de quart d’ESO i primer de Batxillerat de l’assignatura de Religió d’aquestos centres i vam estar des de les 8’00 fins les 14’00 hores aproximadament al carrer mestre Serrano (junt a l’ONCE). Vam muntar dues grans paradetes amb els articles recollits, els diferents donatius rebuts, i pastissos, empanades, coques… que en les nostres cases ens van fer i tot això ho vam posar a la venda amb l’objectiu de recaptar els màxims beneficis possibles per als DISCAPACITATS FÍSICS I PSÍQUICS DE CANALS (ACADEFI i ASCADIS), CÁRITAS-CANALS i L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER-CANALS.

També durant tot el matí ens repartírem en grups per tot  Canals amb vidrioles folrades amb el logotip del mercadet demanant per als destinataris dels donatius i com agraïment a la seua col·laboració els obsequiàvem amb un adhesiu al·lusiu. Però a més enguany, i per a celebrar el nostre vintè aniversari, vam formar una xaranga que va recórrer durant vàries hores els voltants del mercat animant sense parar i van dur endavant un flashmob passant-nos-ho d’allò més bé.

El resultat del Mercadet Solidari és la suma de molt de treball no sols d’ahir sinó també de tot el previ i del posterior (ens queda l’esmorzar solidari que farem el pròxim mes de maig a l’IES Francesc Gil, la recollida de vidrioles, el recompte final, la preparació de la cloenda de l’activitat…). Però encara es pot participar perquè les vidrioles estaran uns dies més a tots els comerços.

Tota ajuda és agraïda i de segur redunda en totes les cases perquè d’una manera o d’una altra a tots ens “toca” de prop alguna de les associacions beneficiàries.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT.