Paula és nomenada Delegada de la Vicaria VI zona Interior

baner

El 7 d’Octubre, després de dur a terme la primera Assemblea General del Moviment Diocesà Junior, s’ha celebrat una Eucaristia en la que un membre del nostre grup Junior “Tau” ha rebut la panyoleta com a delegada de la nostra zona: Paula Lillo

Aquesta Assemblea que s’ha celebrat a Ontinyent, la qual es un lloc de trobada, reflexió i decisió, ha iniciat el curs 2012-2103. Per a tots nosaltres, aquest ha de ser un curs important i a la seua vegada hem de sentir-nos més grup i Juniors que mai, per la presencia de la nostra educadora Paula com a membre Junior a nivell de tota la Comunitat.

Aquesta panyoleta, està formada pels colors de l’Església universal, els colors que identifiquen el Vaticà, els quals son el groc i el blanc, colors pontífics. El color groc està associat amb les claus d’or, que són el símbol de Sant Pere i de la suprema autoritat del Sant Pare. Les claus designen el poder de jurisdicció conferit a Sant Pere. El color blanc de la bandera significa el cel i la Gràcia de Crist que rebem a través dels tres poders de juridicció de l’Església que són: santificar, ensenyar i regir.

Li desitgem molta sort a la nostra educadora Paula, per a que aquest curs també siga especial per a ella i ens ho transmeta a nosaltres, per a que no perda les ganes ni la seua il·lusió.

ENHORABONA PAULA!!!