Peregerins de la Vicaria VI

Vicaria-VI-vl

La Vicaría VI de la diòcesi va peregrinar el dissabte 9 de febrer a la Catedral de València dins de la iniciativa organitzada per l’Arquebisbat, que va començar el passat mes de gener i que es prolongarà fins al maig amb motiu de l’Any de la Fe, convocat per el Papa Benet XVI fins a novembre de 2013, i emmarcada dins de l’Itinerari Diocesà de Renovació.

Centenars de pelegrins de la Vicaria VI han participat en una eucaristia a la Seu a les 11 hores presidida per l’arquebisbe de València, monsenyor Carlos Osoro.

Durant l’eucaristia, concelebrada pels sacerdots de les localitats de la Vicaria, s’ha realitzat la professió de fe amb el Credo Apostòlic en què els fidels han intervingut amb aclamacions.

Igualment, els pelegrins que han participat en la celebració han pogut obtenir la indulgència plenària, després que l’Arquebisbe designés la Catedral, juntament amb la Basílica de la Verge de València, les Col·legiates de Sant Bartomeu de València, de l’Assumpció de la Mare de Déu de Gandia i de l’Assumpció de la Mare de Déu de Xàtiva, temples jubilars amb motiu de l’Any de la Fe

Segons el decret signat pel prelat “podran lucrar la indulgència plenària i accedir a les gràcies de l’Any de la Fe tots els fidels valencians veritablement penedits, que s’hagen confessat degudament, que hagen combregat sacramentalment i que preguen per les intencions del Summe Pontífex” . Per això, nombrosos sacerdots han estat en els confessionaris, administrant el sagrament del perdó a tots aquells fidels que ho així ho han desitjat.

Les peregrinacions continuaran el proper el 20 d’abril amb la Vicaria V, el 30 d’abril amb les Vicaries I i II i, finalment, el 4 de maig amb la Vicaria III. (AVAN)

(09/02/2013)
AVAN

Missa Jubilar Any de la Fe, Vicaria VI