PRIMER D’ESO EN MULTIAVENTURA


Des de Tutoria es va programar com a final de curs un dia diferent, d’oci, aventura i diversió. I eixe dia va ser el passat dijous 19 de juny. 

Després de dues hores en l’autobús vam arribar al balneari de Fuente Podrida, a Villatoya (Albacete); un paratge preciós, envoltat de naturalesa i creuat per un riu d’aigües cristal·lines que convidava ja a eixes hores.

Els monitors ens van dividir en dos grups que al llarg del matí, i sempre acompanyats per ells, vam rodar fent totes les activitats programades, i un xicotet recés per esmorzar.

L’activitat va consistir en la realització d’un circuit d’aventura: tirolina, pont-mico, pont-tibetà, tir amb arc, prova d’orientació (amb mapa, brúixola i balises), canoping (circuit de cordes pels arbres), etc.

Al voltant de les 14:00h els dos grups havíem acabat tot el circuit. Tots bé, contents, excitats, i alguns encara amb “nervi” després de les emocions passades en algunes proves.

Començava llavors l’altra part del dia. Tots junts vam dinar a la vora del riu i ens vam banyar (quina aigua més gelada!). Temps d’esplai, relax, comentaris, somriures…

I a casa!