Primera sessió de formació dels catequistes i agents de pastoral


EL dimarts 19 de novembre va tenir lloc als locals de la Parròquia dels Sants Joans de Xàtiva la primera sessió de formació dels catequistes i agents de pastoral de l’arxiprestat 23 ” Mare de Déu de la Seu ” .
L’Arxiprest, Mn Emili, començà la sessió fent història de les xerrades que es feien en un dels arxiprestats anteriors a la unió dels tres que actualment conformen el nostre.
A continuació va anunciar i va animar a la participació en l’Oració arxiprestal que serà a la Parròquia Sant Antoni Abat de Canals el diumenge dia 1 de desembre a les 17’00 h . Aquesta oració es realitza amb motiu de l’Advent i en ella participaran totes les parròquies de l’arxiprestat .
Després d’aquesta introducció es va presentar al Professor que anava a impartir les classes de formació , D. Jesús Corbí , rector de la Parròquia Sant Jaume Apòstol d’Algemesí i arxipreste de la zona que dóna classes a l’extensió d’Algemesí de  l’Institut Diocesà de Ciències Religioses .
La primera classes ha estat una reflexió sobre el significat important que li concedeix a la Litúrgia el Concili Vaticà II i l’anàlisi de termes fonamentals com a signe i símbol; celebració i comunitat; unitat en la celebració de la raó , els sentiments i l’acció . .. etc .
Amb l’assistència de més de cent persones s’inicia aquest cicle que tindrà la segona classe el proper dia 3 de desembre a les 22’00 h . en els locals de la parròquia dels Sants Joans de Xàtiva .