Primera setmana a l’Escola d’Estiu


Ja ha passat la primera setmana de l’Escola d’Estiu del Col·legi Parroquial “Sant Antoni Abat” però no és tard encara pots vindre!

Els xiquets estan gaudint al gran i A més aprenent mentre repassen i reforcen els coneixements adquirits al llarg del curs passat.

A la nostra escola la jornada es divideix en tres grans parts: Una primera en la qual repassem els temes que han après els xiquets durant el curs i avancen en els quadernets d’estiu. Una segona que compta amb una peculiaritat especial, ens visiten uns personatges que ens conten la seua història i així ens introdueixen al taller o manualitat del dia. Aquesta setmana ens han visitat ja, Zacaries, el pare de Joan, amb la seua esposa Elisabet i també l’Àngel Gabriel que els va anunciar la vinguda del seu fill Joan. El dia acaba amb un refrescant capbussada a les piscines preparades per a l’ocasió.

Tot aquell que vullga vindre a gaudir, aprendre i passar-ho bé, es pot posar en contacte amb consergeria o amb un dels monitors. Us animem a tots a participar, serà una experiència inoblidable.