Reconeixement al rendiment acadèmic dels alumnes de Canals


El passat dimecres 26 de setembre, tingué lloc al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Canals la segona edició dels premis al rendiment acadèmic dels alumnes de Canals. En aquest acte, presidit per l’Alcalde, En Ricardo Cardona, i per la Regidora d’Educació, Na Teresa Mollà, trenta-cinc alumnes del poble reberen un diploma com a reconeixement dels excel·lents resultats acadèmics que obtingueren en el curs 2012-2013.

Fou un acte molt bonic en el qual, a més dels alumnes premiats que estigueren acompanyats pels seus familiars, participaren els directors i professors de tots els centres educatius de Canals.

Des del nostre Col·legi volem donar l’enhorabona a tots els alumnes premiats i, molt especialment als nostres alumnes: Pablo Juan Ferrer, Rafael Vila Bonany, Sofia Brandon Cerdá, María Asunción Gil Gil, Helena Zvorygina Teruel i Ana Amaro López. Així mateix, volem fer extensiva aquesta enhorabona a les famílies de tots ells, ja que han sigut, són i seran una part molt important en la consecució d’aquest i altres reconeixements.

 

ENHORABONA