Teatre en anglés


Durant la vesprada del dia 16 d’ abril es va celebrar al Centre Cultural Calixte III de la nostra localitat, la representació de l’obra teatral en anglès “Doctor Livingstone, I suppose”, interpretada  per la companyia “Forum Theatre and Education”.  Activitat que de manera ininterrompuda es celebra tots els anys dirigida als alumnes de cinquè i sisè de Canals. Prèviament a l’actuació, els alumnes del nostre Centre varen treballar l’obra amb el suport del material imprès i d’àudio que la companyia ens havia facilitat.

Els membres de la companyia s’ han desdoblat en els seus papers interpretant els diversos personatges que intervenen en l’obra: The Museum Guide, The Assistant, Dr. Livinstone, The Shaman, Souami i Great Baba. Contant amb la col·laboració del públic i amb una dinàmica totalment participativa aconsegueixen l’èxit d’una activitat valorada molt positivament pels professors i els alumnes. Aconseguit un nivell de comprensió molt satisfactori de l’anglès que els actors han utilitzat en l’obra.

Del nostre Centre, van participar d’una manera més activa  com actors voluntaris, d’entre tots els que ho va demanar: Mauro Cuenca i Esther Català , alumnes de Cinquè B.