XIX Mercadet Solidari


El Mercadet solidari celebrat ahir 3 de maig I ORGANITZAT pel Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat i l’lES Francesc Gil, ambdós de Canals, ha sigut el que fa dinou.

Ahir ens vam reunir els alumnes de quart d’ESO i primer de Batxillerat de l’assignatura de Religió d’aquestos centres i vam estar des de les 8’00 fins les 14’00 hores aproximadament al carrer mestre Serrano (junt a l’ONCE). Vam muntar dues grans paradetes amb els articles recollits, els diferents donatius rebuts, i pastissos, empanades, coques… que en les nostres cases ens van fer i tot això ho vam posar a la venda amb l’objectiu de recaptar els màxims beneficis possibles per als DISCAPACITATS FÍSICS I PSÍQUICS DE CANALS (ACADEFI i ASCADIS), CÁRITAS-CANALS i L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER-CANALS.

També durant tot el matí ens repartírem en grups per tot Canals amb vidrioles folrades amb el logotip del mercadet demanat per als destinataris dels donatius. Com agraïment a la seua col·laboració els obsequiàvem amb un adhesiu al·lusiu.

El resultat del Mercadet Solidari és la suma de molt de treball no sols d’ahir sinó també de tot el previ i del posterior (ens queda encara l’esmorzar solidari que farem el 28 de maig a l’IES Francesc Gil, la recollida de vidrioles, el recompte final, la preparació de la cloenda de l’activitat…). Però encara es pot participar perquè les vidrioles estaran uns dies més a tots els comerços.

Tota ajuda és agraïda i de segur redunda en totes les cases perquè d’una manera o d’una altra a tots ens “toca” de prop alguna de les associacions beneficiàries.

ÚLTIMES RECAPTACIONS:

  • 2012: 2300€
  • 2011: 2501€
  • 2010: 2400€

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT.